Essence Longlasting Lipstick

Waar ik eerst eigenlijk nooit voor koos uit het Essence schap, waren de lipsticks. Deze spraken mij totaal niet aan. Ze zagen er oninteressant en goedkoop uit. Ik koos mijn lipstick liever van een ander merk. Tot dat ik afgelopen week voor het vernieuwde schap stond.. Ik kan wel zeggen dat ze dit heel goed hebben gedaan! De lipsticks zien er een stuk beter uit! Maar of ze ook werkelijk goed zijn, dat heb ik voor jullie getest!

Essence Longlasting Lipstick

Essence heeft haar mooie collectie weer, voor een deel, vernieuwd. Elk half jaar gooit Essence een aantal producten uit de collectie, om zo weer een aantal nieuwelingen toe te voegen. Zo kunnen ze lekker met de trends mee gaan en hun bestaande producten verbeteren.

In totaal zijn er tien nieuwe kleuren aan de collectie toegevoegd. De kleuren 06 Dare to be nude  en 08 Colour crush mochten met mij mee naar huis. De lipsticks zien er mooi strak uit. De huls is zwart, met in het midden een randje van de lipstick kleur zelf.

Hier de swatches. Ik vind het nog wel een beetje moeilijk om een goede full-face foto te krijgen, maar ik doe mijn best!

Essence lipstick

05 Dare to be nude – Een poosje geleden had ik mijn all-time favorite, mijn beste, mijn perfecte kleur lipstick gevonden, van Catrice.. Ik heb er een stuk of 4 van versleten! Tot ze op een dag uit de collectie werden gehaald.. En nu nog steeds, ben ik op zoek naar deze perfecte kleur. En ik denk dat ik deze gevonden heb! Hij is niet precies hetzelfde, maar komt wel heel,heel, heel dicht in de buurt! Het is een lichtbruine kleur, die niet heel opvallend is, maar wel bijna overal bij past.

08 Colour crush – Dit vind ik nou echt een Barbie roze kleurtje. Hij is niet knal fel roze, maar hij is wel lekker opvallend. Bij deze kleur viel me ook meteen op, dat je tanden er niet geel door lijken. Zelf ben ik niet gezegend met een stel parel witte tanden, dus kijk ik altijd wel een beetje uit met de kleuren lipstick die ik draag. Maar deze kleur staat helemaal prima!

De houdbaarheid van de lipsticks is niet zo longlasting als ik had gehoopt. Na 3/4 uurtjes is er nog maar een klein beetje kleur over en moet je hem wel even bijwerken.

Voor de longlasting lipsticks van Essence betaal je €2,39.

Hebben jullie al iets nieuws uit de vernieuwde collectie van Essence geprobeerd? 

X Janilee