Essence Sand Effect nagellak

Essence Sand Effect nagellak

Grotere merken kwamen er al mee, daarna budget merk P2 wat niet in Nederland te koop is.. En nu heeft ons ‘eigen’ vertrouwde merk Essence het gewoon in haar schap.. Ik heb het natuurlijk over de nagellak met Sand effect!

Essence sand 1

Zelf had ik al een aantal nagellakjes met het zand structuurtje, maar dit waren vooral vrolijke zomerse kleuren. Essence heeft ze in leuke herfst variant. Het zijn er drie in totaal en ik nam ze mee om uit te testen.

156 Me & my lover – Een rode kleur met kleine gouden glitters erin, deze zorgen voor een warme uitstraling. Na twee laagjes heeft deze nagellak genoeg dekking.

163 Hey, nude! – Naar deze kleur was ik het meest benieuwd van de drie. En dan was ik vooral erg benieuwd naar de dekking. Jammer genoeg dekt hij, na twee laagjes, niet zo goed als ik zou willen. Daarom heb ik hem ook geprobeerd met een witte nagellak. Op mijn pink en ringvinger draag ik een witte nagellak met daarover twee laagjes van Hey, nude! Best leuk, maar het Sand effect is dan wel verdwenen.

165 Here’s my number – Last but no least, dit mooie donker grijze nagellakje met multicolor glitters erin. Met twee laagjes heb je een goede dekking. Dit is mijn nieuwe favoriet! Ik blijf de hele dag naar mijn nagels kijken als ik dit kleurtje draag.

Voor deze geweldige nagellak van Essence betaal je €1,69! Een dikke aanrader, als je het mij vraagt. Als er meer kleuren waren geweest, dan had ik die ook zeker meegenomen! Essence is te koop bij het Kruidvat.

X Janilee