MUA oogschaduw paletten

MUA oogschaduw paletten

Ik ga vandaag weer iets laten zien van het merk MUA, dat niet in Nederland te koop is. Maar daarom zeker niet minder leuk is! Zoals ik al in het artikel over de MUA nagellakjes vertelde, er gaan geruchten dat het merk naar Nederland komt. En anders kun je het via internet of op vakantie kopen!

MUA oogschaduw paletten

Toen ik wist dat ik naar Londen zou gaan, wist ik eigenlijk ook meteen al dat ik bij de Superdrug wilde gaan kijken naar de MUA palletjes. Deze had ik al een aantal keer voorbij zien komen op internet en wilde ik maar al te graag aan mijn eigen collectie toevoegen. Heel erg jammer alleen dat de meeste palletjes steeds uitverkocht waren. Maar deze heb ik weten te scoren!

Laten we als eerst naar het Poptastic palette gaan kijken. Dit is niet echt een palette wat ik dagelijks zal gebruiken, aangezien er alleen maar vrolijke kleurtjes in zitten. Maar af en toe heb ik wel zin in een mooi kleurtje op mijn ogen en dan komt Poptastic zeker goed van pas!

MUA Poptastic

De swatches heb ik met mijn vingers aangebracht, droog en zonder basis.

Alle kleuren uit dit palette zijn goed gepigmenteerd. De oogschaduw is mooi zacht, maar laat niet teveel poeder los. Dit zorgt er voor dat je niet of nauwelijks last hebt van fall-out. Op de foto hier onder zie je het palette nadat ik swatches had gemaakt, zoals je kunt zien is de oogschaduw mooi compact gebleven.

Het volgende palette wat ik heb gekocht is Dusk til Dawn. In dit palette zitten weer vooral naturel tinten. Hiermee kun je een mooie dagelijkse look maken. Maar je kunt deze ook mooi combineren met de opvallende kleuren uit het vorige palette.

De swatches heb ik op dezelfde manier gemaakt. Met mijn vingers, droog en zonder basis.

Bij sommige kleuren van dit palette vind ik de pigmentatie een beetje tegenvallen. Jammer, want bij de andere kleuren kan het wel, waarom bij deze dan niet? Verder ben ik erg tevreden over Dusk til Dawn. Ook bij dit palette is de oogschaduw na het swatchen heel compact gebleven, geen overtollig losse poeder. Dat is dan weer een dikke pluspunt!

Van deze palettes wil ik er zeker meer aanschaffen! Ze kosten 4 pond, wat neer komt op € 4,68, per stuk. Deze prijs/kwaliteit verhouding is gewoon super en ik hoop dat deze beauties snel naar Nederland komen!

X Janilee