Sleek Blush Rose Gold

Sleek in de kleur Rose Gold

Iets wat al een hele tijd op mijn wishlist stond is de blush van Sleek in de kleur Rose Gold. Op de Albert Cuijp markt in Amsterdam zit een afro winkel waar ze Sleek verkopen, maar daar was deze populaire kleur steeds uitverkocht. Laatst was ik in Londen en daar kocht ik hem Ć©indelijk bij Superdrug!

Sleek in de kleur Rose Gold

Ik denk dat Rose Gold een van de bekendste producten is uit de Sleek make-up collectie. Volgens veel mensen is het een dupe van het duurdere merk Nars Orgasm, maar of dit echt zo is kan ik niet zeggen aangezien ik Orgasm niet in mijn bezit heb. Nu dus wel Rose Gold!

En wauw, hij is echt awesome! De blush heeft een oranje-roze kleurtje met gouden shimmers wat zorgt voor een mooie gouden glans op je wangen als je in het zonnetje staat. De verpakking is simpel zwart en aan de binnenkant zit een grote spiegel, wat handig kan zijn voor onderweg.

De pigmentatie is prima en de blush laat geen losse poeder achter in het doosje als je er met je kwast in gaat. Eigenlijk heb ik geen minpunten gevonden aan dit mooie product. Ik ben blij dat ik hem nu eindelijk aan mijn collectie heb kunnen toevoegen.

Vind ik dit een aanrader? JAA! Zeker weten!

X Janilee