WAAT? Beauty Box Augustus

WAAT? Beauty Box Augustus

Ook deze maand werd de WAAT box weer bij mij thuis bezorgd. Ik laat jullie zien wat er dit keer in zit!

In deze box zitten minimaal 5 producten met een waarde van minimaal €50. De box ontvang je iedere maand voor maar €14,95. Voor meer informatie over de WAAT box kun je hier klikken voor hun website.

Estee Lauder – Als eerste iets waar ik zelf niet zoveel aan heb. Een dagcreme die je gezicht strakker en jonger moet laten lijken. Zelf ben ik pas 22 dus dit heeft mijn huid nog niet nodig. Jammer, want ik vind de producten van Estee Lauder wel altijd erg lekker. Deze creme gaat dus naar mijn moeder toe!

Elizabeth Grant gentle cleanser – Dit merk ken ik zelf niet en ik kan er eigenlijk ook weinig tot niets over vinden. Op het kaartje wat erbij zit van WAAT staat ook geen nuttige informatie. Het enige wat ik over de producten van Elizabeth Grant kan vinden, is dat ze zelf het ingrediënt torricelumn hebben ontwikkeld. Dit is een combinatie van proteïnen, vitaminen, anti-oxidanten en plantaardige ingredienten en moet ervoor zorgen dat de huid gehydrateerd wordt, zoals een jonge huid normaal gesproken zelf doet. Dit heb ik zelf ook nog niet nodig, dus ook dit gaat lekker naar mijn moeder.

So…? Shop till u Drop parfum deodorant – Ik ben zelf helemaal geen fan van parfum deodorant. Er zit meestal, zoals bij deze ook, veel alcohol in. Dit prikt bij mij altijd erg onder mijn oksels. Je zou deze deodorant ook over je hele lichaam kunnen gebruiken, zodat je geen parfum meer nodig hebt, maar daarvoor vind ik hem niet lekker ruiken.

Astor Blush – Deze blush, in de kleur 006 Golden Sand, is mijn favoriete product uit deze box. De kleur is lekker neutraal, dus staat bij iedereen.

Rimmel London nagellak – Op het eerste gezicht vond ik deze nagellak niet zo bijzonder. Een basic bruin kleurtje, dacht ik. Maar als je beter kijkt zie je in dit nagellakje, in de kleur 385 Hot list, een mooie paarse glans. Ik heb geprobeerd het op de foto te krijgen. Heel apart en hier ben ik ook zeker benieuwd naar!

Op zich zitten er best mooie producten in deze box, jammer alleen dat sommige voor de rijpere huid zijn die ik zelf nog niet heb. Misschien dat ze daar in het vervolg een beetje rekening mee kunnen houden.

Ik ben alvast benieuwd naar de box van volgende maand!

X Janilee